Кошик
680 відгуків
Тільки оригінальна продукція
+380 (50) 234-38-47
+380 (98) 256-35-19
sv-shopping.com
Кошик

Сироватка з ретинолом 1% у сквалані The Ordinary Retinol 1% in Squalane, 30 мл

435 

  • Немає в наявності
Сироватка з ретинолом 1% у сквалані The Ordinary Retinol 1% in Squalane, 30 мл
Сироватка з ретинолом 1% у сквалані The Ordinary Retinol 1% in Squalane, 30 млНемає в наявності
435 
+380 (50) 234-38-47
  • +380 (98) 256-35-19
+380 (50) 234-38-47
  • +380 (98) 256-35-19
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ця емульсія-олія на основі сквалану —  без води містить 1% чистого ретинолу, інгредієнт, який може зменшити появу зморщок, ушкодження шкіри від ультрафіолету та загальне старіння шкіри.

Ретинол (Вітамін А) 1%

Вітамін А має загальнозміцнювальну дію, нормалізує тканинний обмін, бере участь в окисно-відновних процесах (унаслідок великої кількості ненасичених зв'язків), у синтезі мукополісахаридів, білків, ліпідів, у мінеральному обміні. Підсилює вироблення ліпази та трипсину, посилює мієлопоез, процеси клітинного дихання. Має позитивний вплив на функцію сальних залоз; підвищує стійкість епідермісу до інфекцій. Підсилює поділ епітеальних клітин шкіри, омолоджує клітинну популяцію, гальмує процеси кератинізації, посилює синтез глікозаміногліканів, активізує взаємодію імунокомпетентних клітин між собою та клітинами епідермісу. Стимулює регенерацію шкіри. Місцева дія зумовлена наявністю на поверхні клітин епітелію специфічних ретинолзв'язувальних рецепторів.

Сквалан 

Сквалан (акулій) — молекулярна формула C30H62, має специфічну стереохімічну структуру. Сквалан являє собою прозору олію без кольору та запаху, високостабільну та чудово адаптовану для застосування в косметичних і фармакологічних препаратах. Великий інтерес до використання сквалану зумовлений, головно, його природною сумісністю зі шкірою, нетоксичність, висока стабільність і приємним відчуттям шовковистості косметичних препаратів, у яких він застосовується.

Дія сквалану: 

З погляду дерматології сквалан — високоякісний емолент (пом'якшувальний агент). Завдяки природному джерелю зі шкірою, він легко проникає через епідерміс, не залишаючи відчуття жирності, одночасно надаючи шкірі відчуття м'якості та шовковистості. Ця чудова сумісність пояснюється тим, що сквалан — основний вуглеводень ліпідів поверхні шкіри, що становить 15% себуму шкіри дорослої людини. Дослідження показали, що сквалан не комедогенний. Глибоко лежать шари шкіри містять комплексну суміш ліпофільних і гідроліпідних компонентів. Вони слугують непроникним бар'єром, що захищає від інвазії мікроорганізмів, завдяки чому шкіра зберігає вологу, залишається пружною й еластичною. Під час нанесення на шкіру сквалан легко розподіляється, утворюючи захисну плівку, яка перешкоджає втраті вологи, що так само сприяє поліпшенню шкірного дихання.

Обережно: Ретинол може викликати чимале подразнення, почервоніння й лущення, особливо навколо очей і рота, на ранніх стадіях лікування. Якщо ви раніше не використовували сироватки з високим відсотком ретинолу, ми настійно рекомендуємо вам почати лікування ретинолу за допомогою нашого ретинолу на 0,2% у скваленні та пристосуватися до вищих рівнів ретинолу 0,5% у скваленні та ретинол 1% в сквалеле, позаяк шкіра поступово звикатиме до цього процінутого.

Увага: Ретиноїди можуть зробити шкіру чутливішою до УФ-випромінювання. Захист від сонця особливо важливий під час використання ретиноїдів. Цей продукт не можна використовувати в поєднанні з іншими ретиноїдами, включно з ретинолом або ретиноєвою кислотою. Цей продукт не є засобом для лікування акне. Акнепідвержена шкіра може відчувати тимчасове збільшення прищів упродовж перших декількох тижнів використання будь-якої форми ретиноїдів, зокрема тих, які використовуються в цій рецептурі.

  • Без алкоголю в складі.
  • Без води.
  • Без горіхів (у багатьох алергії).
  • Без силіконів.
  • Веганський продукт.
  • Без глютену.
  • Без сої.
  • Не тестується на тваринах.

Особливості застосування: Нанесіть невелику кількість на обличчя ввечері як частину вашого режиму догляду за шкірою, після сироватки на основі води, але перед кремами. Не використовуйте з іншими ретиноїдами. Уникайте незахищеного сонячного опромінення. Зберігати в прохолодному сухому місці.

Інгридієнти:Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Retinol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, BHT.

Об'єм: 30 мл. Вироблено в Канаді.

Характеристики
Основні
ВиробникThe Ordinary
Об`єм30 мл
Країна виробникКанада
Упаковка засобуФлакон з дозатором
Тип засобуСироватка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 435 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner