Кошик
769 відгуків
Оригінальна продукція
+380 (50) 234-38-47
+380 (98) 256-35-19
sv-shopping.com
Кошик

Сироватка з ретинолом для обличчя 0,2% The Ordinary Retinol 0.2% in Squalane ретинол 0,2%

420 ₴

  • Немає в наявності
Сироватка з ретинолом для обличчя 0,2% The Ordinary Retinol 0.2% in Squalane ретинол 0,2%
Сироватка з ретинолом для обличчя 0,2% The Ordinary Retinol 0.2% in Squalane ретинол 0,2%Немає в наявності
420 ₴
+380 (50) 234-38-47
  • +380 (98) 256-35-19
+380 (50) 234-38-47
  • +380 (98) 256-35-19
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ця емульсія-масло на основі сквалана -  Без води містить 0,2% чистого ретинолу, складник, який може зменшити зморшку, пошкодження шкіри від ультрафіолетового випромінювання та загальне старіння шкіри.

Ретинол (Вітамін А) 0,2%

Вітамін А виконує загальну дію, нормалізує тканинний обмін, бере участь у відновлювальних процесах (в результаті великої кількості ненасичених зв'язків), синтезує мукополісахарідів, білки, ліпідів, мінеральний обмін. Усиновлює липази та трипсину, збільшує мієлопоез, процес клітинного дихання. Це позитивно впливає на функцію сальних залоз, підвищує опірність епідермісу до інфекцій. Усиновлює поділ епітеальних клітин шкіри, заспокоює клітинну популяцію, гальмує процес кератинізації, збільшує виділення глізоламіногліканів, активізує взаємодію імунокомпетентних клітин між собою та клітин епітерміса. Стимулює регенерацію шкіри. Місцева дія пов’язана з наявністьм на поверхні клітин епітелію певних рецепторів, які ретинолізуються.

Сквалан 

Сквалан (акулій) молекула C30H62 має специфічну стереохімічну структуру. Сквалан — це прозора олія без кольору і запаху, високостабільна і добре адаптована для застосування косметичних та фармакологічних препаратів. Дуже цікавим є використання сквалну, головним чином, його природна сумісність з шкірою, нетоксичність, висока стабільність і приємний смак шовковості косметичних препаратів, в яких він застосовується.

Дію сквалану: 

З точки зору дерматології, сквалан є високоякісним емолентом (см’якшуючим агентом). Природне походження шкіри легко проходить через епідерміс, не залишаючи тіла жирними і водночас придаючи шкірі відчуття м’якості та шовку. Ця чудова сумісність пояснюється тим, щоквалан є головним джерелом ліпидів шкіри, які складають 15 відсотків себуму шкіри дорослої людини. Дослідження показують, що скедонлан не комедогененний. Глибокі шари шкіри містять комплексну суміш липфільних і гідроліпічних компонентів. Вони є непроникним бар’єром, який захищає від інвазії мікроорганізмів, завдяки чому шкіра зберігає вологу, залишається пружною і еластичною. Сквалан легко розподіляється на шкіру, утворюючи захисну плівку, яка запобігає втраті вологи, що у свою чергу сприяє збільшенню дихання шкіри.

Обережно: Ретинол може викликати велике роздратування, почервоніння та шелушання, особливо навколо очей і рота, на ранніх стадіях лікування. Якщо ви раніше не використовували сироватки з високим процентом ретинолу, ми наполегливо рекомендуємо вам почати лікування ретинола за допомогою нашого ретинолу на 0,2% у сквалі і пристосуватись до більших рівнях ретинолу 0,5% у сккваленні та ретинолі 1% у розчині, оскільки шкіра поступово звикає до даного проці.

Увага: ретиноїди можуть зробити шкіру більш чутливою до УФ-випромінювання. Захист від сонця особливо важливий у використанні ретиноідів. Цей продукт не можна використовувати в поєднанні з іншими ретиноїдами, включаючи ретинол або ретиновову кислоту. Цей продукт не є засобом лікування акне. Акне-підвержена шкіра може відчувати тимчасове збільшення прищів протягом перших декількох тижнів використання будь-якої форми ретиноідів, в тому числі тих, які використовуються в цьому рецепту.

  • Без алкоголю.
  • Без води.
  • Без горіхів (багато алергії).
  • Без силіконів.
  • Вегонський продукт.
  • Без глютена.
  • Без сои.
  • Не тестується на тваринах.

Особливості використання: Нанесіть невелику кількість на обличчя ввечері як частину вашого режиму догляду за шкірою, після сироватки на основі води, але перед кремами. Не використовуйте їх з іншими ретиноїдами. Уникайте незахищеного сонячного випромінювання. Залишати у прохолодному сухому місці.

Інгрідієнти:Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Retinol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, BHT.

Об'єм: 30 мл. Виведено в Канаді.

Характеристики
Основні
ВиробникThe Ordinary
Об`єм30 мл
Країна виробникКанада
Упаковка засобуФлакон з дозатором
Тип засобуСироватка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 420 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner